DE SLIMSTE NACHT 2018 13 april 2018, 22:33

De jaarlijkse quiz van onze Chiro vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 april in zaal De Linde. Verwacht u aan een leuke, maar tevens uitdagende en originele quiz voor iedereen! (zondag 29/04 geen chiro!)

WEEKEND RAKKERS 28 maart 2018, 14:36

Bij deze het extra bericht voor de het aankomend weekend van de Rakkers. (21-22/04)

→ Extra bericht
Hopelijk tot dan!

RED HOT CHIRO PARTY 24 maart 2018, 12:59

Jaja, het is weer zover! Het spetterend feest waar heel Meerbeke en omstreken naar uitkijkt: Red Hot Chiro Party. Deze zal dit jaar doorgaan op vrijdag 30/03 in een grote feesttent op het Gemeenteplein te Meerbeke.
Kom genieten van drankjes aan democratische prijzen en laat jullie eens flink gaan op de beats van de hedendaagse muziek! (Geen Chiro 01/04)

SJALOOM REUNITED 24 maart 2018, 12:49

Om het verlies van de OLM te compenseren vonden wij dit dé kans om op zaterdag 31 maart een gezellig samenzijn te organiseren voor oud-leiding van Chiro Sjaloom & Flos. Maar ook voor sympathisanten, vrienden, ouders,… Afspraak om 20:30 in de feesttent op het Gemeenteplein te Meerbeke. Hopelijk tot dan!

24 maart 2018, 12:27

GRATIS GLÜHWEIN EN CHOCOMELK! 23 december 2017, 13:52

GRATIS GLÜHWEIN EN CHOCOMELK!

Naar jaarlijkse gewoonte zorgt Chiro Sjaloom weer voor kerstgezelligheid na de middernachtmis! Op deze speciale avond willen wij iedereen verenigen; vrienden, families, … Ook openen we nadien het jeugdhuis voor allen wie wil komen!

WAT ?
Gratis glühwein en chocomelk na de middernachtmis in een gezellige sfeer

WAAR?
Recht tegenover de kerk te Meerbeke.

WANNEER?
Na de middernachtmis. (24 december)

MET WIE?
Iedereen is welkom!

EXTRA
Afterparty @ Jeugdhuis Het Uur !

ZALIG KERST EN EEN GELUKKIG 2018 23 december 2017, 13:30

De Leiding wenst iedereen een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!
Vrolijk Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!
2018 zal alweer een jaar vol mooie Chiro-momenten worden!
Wij zetten alvast ons beste beentje voor, hopelijk ben jij erbij om mee te genieten van dit spetterende nieuwe jaar!
PS. De volgende chiro-zondag valt op 07/01/18.

T-SHIRTS CHIRO SJALOOM 7 november 2017, 18:22

Eindelijk zijn ze er ! Onze eigenste Chiro Sjaloom t-shirts.
Deze zijn vanaf nu elke zondag verkrijgbaar bij de leiding voor de prijs van €10.
Alsook is onze stock aangevuld van de pulls, hierdoor hebben wij nu ook voor de kleinsten de maat die hun het beste past. Vraag ernaar bij de leiding.
PS. Op ons eetfestijn zullen de t-shirts ook verkrijgbaar zijn aan de kassa.

HAMBURGER & JENEVERVERKOOP 30 oktober 2017, 12:24

Op zondag 29 oktober organiseren de Kerels hun jaarlijkse hamburger- en jeneververkoop.
En dit om hun Kerelskas te spijzen, zodat toekomstige 2- en 3daagsen voor een deel gesponsord zijn.
Vrienden, familie, kennissen en andere landgenoten zijn allen welkom om zich te komen verwarmen na een vermoeiende Chiro-namiddag. Naast hamburgers en verscheidene jeneversoorten zal er ook koffie en chocomelk te verkrijgen met eventueel net dat ietsje meer in Uiteraard alles aan democratische prijzen, gezelligheid troef!
Wij hopen dan ook op een massale opkomst.
Tot dan!
→ Facebook evenement

STARTDAG CHIRO SJALOOM & CHIRO FLOS! 31 augustus 2017, 17:52

Samson&Gert
Zoals ieder jaar start het nieuwe chirojaar van Chiro Sjaloom en Flos met een startdag.

Wanneer? 10 september van 13u – 17u
Waar? Gemeenteplein te Meerbeke

Jullie kunnen komen ravotten op onze springkastelen, genieten van lekkere koekjes, je laten schminken, waterbalonnen gevecht, slagroomtaarten gooien en nog tal van andere activiteiten.
Deze startdag is zowel voor leden als niet leden, dus vergeet zeker jullie vriendjes niet mee te nemen!
Ook de mama’s, papa’s en andere sympathisanten zijn uitgenodigd om iets te komen drinken in ons gezellig Chiro-café.
Op de startdag wordt iedereen ook weer ingeschreven. Kan je niet aanwezig zijn op de startdag, geen PANIEK! De chiro staat altijd voor iedereen open en je moet zeker is een kijkje komen nemen van 14:00 tot 17:00.
Er zijn ook foto’s van ons chirokamp te koop.

Wat doen wij zoal in een Chirojaar: Waterspelletjes, Paintball (Chirostyle), Alle Olympische spelen, Vuile spelen, Grote groepspelen en stadspelletjes en nog veel meer!

Hopelijk tot dan!

Toon alle nieuwsberichten ooit gepost