Programma's april, mei en juni online! 16 April 2016, 19:12

De programma’s voor de maanden april, mei en juni zijn eindelijk online geraakt, onze excuses voor enig ongemak. ..

De programma’s kan je raadplegen op de programma pagina.

Vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar! 26 December 2015, 08:15

Vrolijk Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!

We wensen alle leden en ouders op deze manier een vrolijk kerstfeest en een fantastisch 2016!

2016 zal alweer een jaar vol mooie Chiro-momenten worden!
Wij zetten alvast ons beste beentje voor, hopelijk ben jij erbij om mee te genieten van dit spetterende nieuwe jaar!

De Leiding van Chiro Sjaloom Meerbeke

Extra bericht 3-daagse Aspi's 30 October 2015, 16:28

Ook de aspi’s trekken er op uit in november!
En dit van 6 tot en met 8 november.

Het extra bericht omtrent deze 3-daagse kan u downloaden via deze link.

Extra bericht 2-daagse Kerels 26 October 2015, 11:58

Van 31 oktober tot 1 november trekken de kerels er op uit.

Het extra bericht omtrent deze 2-daagse kan u downloaden via deze link .

HAMBURGER- en JENEVERverkoop tvv de kerels 5 October 2015, 22:00

Jeneververkoop

Op zondag 25 oktober organiseert de Kerelsgroep van Chiro Sjaloom Meerbeke hun jaarlijkse hamburger- en jeneververkoop. En dit om hun Kerelskas te spijzen, zodat toekomstige 2- en 3daagsen en het kamp voor een deel gesponsord zijn.

Vrienden, familie, kennissen en landgenoten zijn daarom allen welkom om zich te komen verwarmen na een vermoeiende chiro-namiddag aan onze lokalen.

Naast hamburgers en verscheidene jeneversoorten zal er ook koffie en chocomelk te verkrijgen zijn met eventueel net dat ietsje meer in…
En uiteraard alles aan democratische prijzen.
Kortom, gezelligheid troef!

Aanwezige dranken:
+ Verschillende jenevers (uiteraard)
+ Chocomelk
+ Chocomelk + baileys
+ Koffie
+ Hasseltse koffie
+ Irish coffee
+ Jupiler pils

Programma's september en oktober online! 15 September 2015, 17:42

We zijn er deze zondag weer goed ingevlogen, de toon is gezet voor dit chiro-jaar!
We danken alleszins alle aanwezigen om er ondanks het ietwat mindere weer een spetterende startdag van te maken.

Groepsfoto Sjaloom 2015-2016

Kon je er jammer genoeg niet bij zijn, maar twijfel je toch om eens te komen proberen? Geen nood want dat kan nog steeds! Kom gewoon eens meedoen op een volgende zondag en beslis nadien pas of je er graag zou bijkomen of niet.

Alvast tot volgende week!

Eerste Zondag van het Chirojaar 3 September 2015, 14:58

Na het leuke kamp gaan we er nu terug stevig invliegen met de eerste zondag van het jaar.

Speelclub: Ribbelverkoop + Overgang
Rakkers: Er eerst nog eens stevig invliegen en daarna overgang
Toppers: Afscheid nemen van de fantastische leiders door middel van een leuk spel vol leuke, nog leukere en fantastische herinneringen aan het voorbije jaar!
Kerels: Mekaar nog eens goed knuffel + Overgang
Aspi’s: Afscheid nemen en Overgang

Als jullie nog vragen hebben aarzel dan niet om ons te contacteren via Afdelingspagina of via chirosjaloom@gmail.com

BeeBeeKuu tvv de Kerels en Aspi's (26/07) 16 July 2015, 13:00

BeeBeeKuu

Iedereen is van harte welkom op de zomerse BBQ tvv het kamp van de Kerels en de Aspi’s van Chiro Sjaloom Meerbeke en dit op zondag 26 juli.
Vanaf 11u30 kan u terecht aan de chiro-lokalen te Meerbeke.

Gelieve voor 23 juli te reserveren door een e-mail te sturen naar chirosjaloom@gmail.com (aantal personen + kind/volw).
Last-minute komen kan ook, maar dan kunnen we u uiteraard geen volledig assortiment garanderen.

Wat mag u verwachten?
» 3 soorten vlees: Ribbetjes, chipolata’s en gemarineerde kipfilet
» groentenbuffet en pasta
» vers gemaakte mojito
» aperitief “Kerspi”
» witkap
» pils & kriek
» frisdrank en dergelijke
» sfeer en gezelligheid

En dat allemaal aan democratische prijzen uiteraard:
Volwassen (3 stukken vlees): €15
Kind (2 stukken vlees): €9

De Kerels en Aspi’s rekenen uiteraard op jullie massale opkomst.
Hopelijk tot dan?

Kamp 2015: Aladdin 10 July 2015, 09:47

Hallo Iedereen,

Deze week is de leiding druk bezig geweest met het uitdelen van de kampboekjes. Via deze weg willen we jullie ook op de hoogte houden van wat er gaat gebeuren op kamp. Of indien jullie het kampboekje nog niet ontvangen hebben.

Hierbij vindt u de link voor het downloaden van het kampboekje alsook de papieren die dienen ingevuld te worden voor de inschrijving.

» Kampboekje.pdf
» Bivak 2015 Medische Fiche.pdf
» Bivak 2015 Inschrijvingsformulier.pdf

Het extra bericht voor de kerels kan u hier downloaden

We wensen iedereen een toffe vakantie.
Slaap maar goed uit want het gaat terug een super tof kamp worden!

Kampboekje + kampbezoeken 17 June 2015, 10:53

Toch even kort wat extra informatie aangezien we reeds enkele vragen kregen hierover.

Kampbezoeken vinden traditioneel begin juli plaats. De leiding van de desbetreffende groep komt dan langs om wat meer info te geven omtrent het kamp en komt het inschrijvingsformulier ophalen.
Bent u niet thuis wanneer de leiding langskomt, dan proberen ze het een andere keer opnieuw of contacteren ze u om een moment af te spreken.

Het inschrijvingsformulier alsook het kampboekje met alle info krijgt uw zoon normaal gezien mee op de laatste chirozondag (daguistap). Indien uw zoon hier niet bij aanwezig was of de boekjes waren nog niet beschikbaar, mag u de papieren in uw bus verwachten. Mocht de leiding toch tekortschieten in het bedelen van de kampinformatie, kan u uiteraard ook alle nodige info hier vinden.

Toon alle nieuwsberichten ooit gepost