Het nieuwe jaar gaat van start! 10 September 2016, 11:54

Op 11 september is het weer zover, startdag. En dit van 13u tot +/- 17u op het gemeenteplein te Meerbeke. Een dag om zeker niet te missen. Springkastelen en zoveel meer. Zeker komen is de boodschap! Komen jouw vriendjes nog niet naar de Chiro? Aarzel dan niet en breng ze zeker mee, iedereen is welkom! Op de startdag kan je je immers inschrijven voor het nieuwe Chiro jaar. Ook zal er een drankje voorzien worden! Ouders kunnen genieten van een fris pintje aan onze bar.

Wat de verdere programma’s voor de maanden september en oktober betreft, deze staan online en zijn via de programma pagina te raadplagen.

Iedereen mee op daguitstap? 21 May 2016, 11:51

Walibi!

Dit jaar gaat onze jaarlijkse daguitstap naar één van de grootste pretparken van België, Walibi.
Zondag 26 juni trekken we er dus samen op uit om er een onvergetelijke dag van te maken. Jij bent toch ook van de partij?

Alle nodige informatie kan je vinden door dit document te downloaden.

Niet vergeten op tijd te laten weten dat je meegaat!

En als je echt niet meer kan wachten, kan je ook al eens een kijkje gaan nemen op hun website: www.walibi.com.

Programma's april, mei en juni online! 16 April 2016, 19:12

De programma’s voor de maanden april, mei en juni zijn eindelijk online geraakt, onze excuses voor enig ongemak. ..

De programma’s kan je raadplegen op de programma pagina.

Vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar! 26 December 2015, 08:15

Vrolijk Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!

We wensen alle leden en ouders op deze manier een vrolijk kerstfeest en een fantastisch 2016!

2016 zal alweer een jaar vol mooie Chiro-momenten worden!
Wij zetten alvast ons beste beentje voor, hopelijk ben jij erbij om mee te genieten van dit spetterende nieuwe jaar!

De Leiding van Chiro Sjaloom Meerbeke

Extra bericht 3-daagse Aspi's 30 October 2015, 16:28

Ook de aspi’s trekken er op uit in november!
En dit van 6 tot en met 8 november.

Het extra bericht omtrent deze 3-daagse kan u downloaden via deze link.

Extra bericht 2-daagse Kerels 26 October 2015, 11:58

Van 31 oktober tot 1 november trekken de kerels er op uit.

Het extra bericht omtrent deze 2-daagse kan u downloaden via deze link .

HAMBURGER- en JENEVERverkoop tvv de kerels 5 October 2015, 22:00

Jeneververkoop

Op zondag 25 oktober organiseert de Kerelsgroep van Chiro Sjaloom Meerbeke hun jaarlijkse hamburger- en jeneververkoop. En dit om hun Kerelskas te spijzen, zodat toekomstige 2- en 3daagsen en het kamp voor een deel gesponsord zijn.

Vrienden, familie, kennissen en landgenoten zijn daarom allen welkom om zich te komen verwarmen na een vermoeiende chiro-namiddag aan onze lokalen.

Naast hamburgers en verscheidene jeneversoorten zal er ook koffie en chocomelk te verkrijgen zijn met eventueel net dat ietsje meer in…
En uiteraard alles aan democratische prijzen.
Kortom, gezelligheid troef!

Aanwezige dranken:
+ Verschillende jenevers (uiteraard)
+ Chocomelk
+ Chocomelk + baileys
+ Koffie
+ Hasseltse koffie
+ Irish coffee
+ Jupiler pils

Programma's september en oktober online! 15 September 2015, 17:42

We zijn er deze zondag weer goed ingevlogen, de toon is gezet voor dit chiro-jaar!
We danken alleszins alle aanwezigen om er ondanks het ietwat mindere weer een spetterende startdag van te maken.

Groepsfoto Sjaloom 2015-2016

Kon je er jammer genoeg niet bij zijn, maar twijfel je toch om eens te komen proberen? Geen nood want dat kan nog steeds! Kom gewoon eens meedoen op een volgende zondag en beslis nadien pas of je er graag zou bijkomen of niet.

Alvast tot volgende week!

Eerste Zondag van het Chirojaar 3 September 2015, 14:58

Na het leuke kamp gaan we er nu terug stevig invliegen met de eerste zondag van het jaar.

Speelclub: Ribbelverkoop + Overgang
Rakkers: Er eerst nog eens stevig invliegen en daarna overgang
Toppers: Afscheid nemen van de fantastische leiders door middel van een leuk spel vol leuke, nog leukere en fantastische herinneringen aan het voorbije jaar!
Kerels: Mekaar nog eens goed knuffel + Overgang
Aspi’s: Afscheid nemen en Overgang

Als jullie nog vragen hebben aarzel dan niet om ons te contacteren via Afdelingspagina of via chirosjaloom@gmail.com

BeeBeeKuu tvv de Kerels en Aspi's (26/07) 16 July 2015, 13:00

BeeBeeKuu

Iedereen is van harte welkom op de zomerse BBQ tvv het kamp van de Kerels en de Aspi’s van Chiro Sjaloom Meerbeke en dit op zondag 26 juli.
Vanaf 11u30 kan u terecht aan de chiro-lokalen te Meerbeke.

Gelieve voor 23 juli te reserveren door een e-mail te sturen naar chirosjaloom@gmail.com (aantal personen + kind/volw).
Last-minute komen kan ook, maar dan kunnen we u uiteraard geen volledig assortiment garanderen.

Wat mag u verwachten?
» 3 soorten vlees: Ribbetjes, chipolata’s en gemarineerde kipfilet
» groentenbuffet en pasta
» vers gemaakte mojito
» aperitief “Kerspi”
» witkap
» pils & kriek
» frisdrank en dergelijke
» sfeer en gezelligheid

En dat allemaal aan democratische prijzen uiteraard:
Volwassen (3 stukken vlees): €15
Kind (2 stukken vlees): €9

De Kerels en Aspi’s rekenen uiteraard op jullie massale opkomst.
Hopelijk tot dan?

Toon alle nieuwsberichten ooit gepost