STARTDAG CHIRO SJALOOM & CHIRO FLOS! 31 August 2017, 17:52

Samson&Gert
Zoals ieder jaar start het nieuwe chirojaar van Chiro Sjaloom en Flos met een startdag.

Wanneer? 10 september van 13u – 17u
Waar? Gemeenteplein te Meerbeke

Jullie kunnen komen ravotten op onze springkastelen, genieten van lekkere koekjes, je laten schminken, waterbalonnen gevecht, slagroomtaarten gooien en nog tal van andere activiteiten.
Deze startdag is zowel voor leden als niet leden, dus vergeet zeker jullie vriendjes niet mee te nemen!
Ook de mama’s, papa’s en andere sympathisanten zijn uitgenodigd om iets te komen drinken in ons gezellig Chiro-café.
Op de startdag wordt iedereen ook weer ingeschreven. Kan je niet aanwezig zijn op de startdag, geen PANIEK! De chiro staat altijd voor iedereen open en je moet zeker is een kijkje komen nemen van 14:00 tot 17:00.
Er zijn ook foto’s van ons chirokamp te koop.

Wat doen wij zoal in een Chirojaar: Waterspelletjes, Paintball (Chirostyle), Alle Olympische spelen, Vuile spelen, Grote groepspelen en stadspelletjes en nog veel meer!

Hopelijk tot dan!

HET KAMP KOMT DICHTERBIJ, JOEPIE! 6 July 2017, 15:15

~ Gertjeeee, ik denk zo stil in mijn hoofd hé dat het nu toch eens tijd wordt om het kampboekje online te plaatsen!
° Lap seg, je hebt gelijk, dan gaan we dat eens snel in orde brengen!
~ Vergeet je de papieren van de medische visjes er niet op te zetten, Gertje?
° Medische fiches Samson!

Kampboekje
Fiche 1
Fiche 2
Dit papier zijn we vergeten meenemen op de kampbezoeken, gelieve het eens te bezorgen ad leiding, dit mag bij het binnenbrengen van de valiezen of bij het vertrek op kamp.
Samson&Gert

DAGUITSTAP NAAR DE ZEE! 11 June 2017, 12:21

Omslagfoto daguitstap
Klik hier voor de brief van de daguitstap te downloaden!.

De Slimste Nacht! 20 February 2017, 18:20

Ja ja, 24 & 25 Maart is het weer zover. Ons jaarlijks RED HOT CHIRO PARTY-WEEKEND!
24/03 is het een spetterende fuif waar iedereen welkom is & 25/03 onze zeer ammusante maar toch van zeer hoog niveau zijnde quiz! Jullie worden aanwezig verwacht op de quiz rond 20:00u.
Dit alles gaat door in De Kuip te Ninove.
Je kan je nog steeds inschrijven voor de quiz door een mailtje te sturen naar chirosjaloom@gmail.com, maximaal met een ploeg van 5 personen en 20,00 euro inschrijvingsgeld!
Tot dan!
Voor al een beetje op te warmen..
Affiche quiz!

SUIKERWAFELVERKOOP 11/02 30 January 2017, 16:09

Onze jaarlijkse wafelverkoop komt er weer aan! Zorg dat je thuis bent en zit te wachten aan de voordeur met 20,00 euro in de hand om een volledige doos (8 pakjes) te kopen. Je kan natuurlijk ook gewoon een pakje (of twee) kopen voor 3,00 euro (6,00 euro)! Tot dan!
Als je niet thuis bent, kan je er steeds nog kopen na de Chiro van zondag 12/02!
WAAAAFEEEELS!!!
Suikerwafels mmm..

GRATIS GLÜHWEIN EN CHOCOMELK! 8 December 2016, 17:28

Naar jaarlijkse gewoonte zorgt Chiro Sjaloom weer voor kerstgezelligheid na de middernachtmis! Op deze speciale avond willen wij iedereen verenigen; vrienden, families, … Ook openen we nadien het jeugdhuis voor allen wie wil komen!

WAT ?
Gratis glühwein en chocomelk na de middernachtmis in een gezellige sfeer

WAAR?
Recht tegenover de kerk te Meerbeke.

WANNEER?
Na de middernachtmis. (24 december)

MET WIE?
Iedereen is welkom!

EXTRA
Afterparty @ Jeugdhuis Het Uur !

Omslagfoto Gluhwein

Eetfestijn op 5 en 6 November, nomnomnom! 5 October 2016, 14:51

Na al die jaren van zalm en steak veranderen we dit jaar ons menu:
Niemand minder dan onze eigen kookouders serveren u lekkere balletjes in tomatensaus of vol au vent!
Daarnaast zal er een springkasteel aanwezig zijn voor de kleinsten en voor de volwassen een fotoprojectie en natuurlijk ook enkele zwaardere bieren.

Waar?
Grote zaal te Neigem
Pastorijstraat 1

De opbrengsten gaan naar de werking, infrastructuur en ons zomerkamp!

Hopelijk tot dan!
Affiche eetfestijn

Hip Hip Hoeraaaaa 5 October 2016, 14:14

De Chiro van Meerbeke mag dit jaar het 40ste kaarsje op de taart uitblazen en dat moet natuurlijk gevierd worden. De 40ste generatie leidingploeg nodigt daarom al zijn sympathisanten, leden, oudleiding,… uit op 22/10/2016 om 20:00 uur in de zaal De Linde te Meerbeke. Hier kunnen jullie dan genieten van optredens van de huidige chirojeugd en de nostalgische herinneringen bekijken die de chiro in die fantastische 40 jaar heeft meegemaakt!

Klik hier voor de uitnodiging van onze 40 jaar.

40 jaar later…

Het nieuwe jaar gaat van start! 10 September 2016, 11:54

Op 11 september is het weer zover, startdag. En dit van 13u tot +/- 17u op het gemeenteplein te Meerbeke. Een dag om zeker niet te missen. Springkastelen en zoveel meer. Zeker komen is de boodschap! Komen jouw vriendjes nog niet naar de Chiro? Aarzel dan niet en breng ze zeker mee, iedereen is welkom! Op de startdag kan je je immers inschrijven voor het nieuwe Chiro jaar. Ook zal er een drankje voorzien worden! Ouders kunnen genieten van een fris pintje aan onze bar.

Wat de verdere programma’s voor de maanden september en oktober betreft, deze staan online en zijn via de programma pagina te raadplagen.

Iedereen mee op daguitstap? 21 May 2016, 11:51

Walibi!

Dit jaar gaat onze jaarlijkse daguitstap naar één van de grootste pretparken van België, Walibi.
Zondag 26 juni trekken we er dus samen op uit om er een onvergetelijke dag van te maken. Jij bent toch ook van de partij?

Alle nodige informatie kan je vinden door dit document te downloaden.

Niet vergeten op tijd te laten weten dat je meegaat!

En als je echt niet meer kan wachten, kan je ook al eens een kijkje gaan nemen op hun website: www.walibi.com.

Toon alle nieuwsberichten ooit gepost