T-SHIRTS CHIRO SJALOOM 7 november 2017, 19:22

Eindelijk zijn ze er ! Onze eigenste Chiro Sjaloom t-shirts.
Deze zijn vanaf nu elke zondag verkrijgbaar bij de leiding voor de prijs van €10.
Alsook is onze stock aangevuld van de pulls, hierdoor hebben wij nu ook voor de kleinsten de maat die hun het beste past. Vraag ernaar bij de leiding.
PS. Op ons eetfestijn zullen de t-shirts ook verkrijgbaar zijn aan de kassa.

EETFESTIJN 11&12 NOVEMBER 7 november 2017, 18:45

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij opnieuw ons eetfestijn!
Na het grote succes van de vernieuwde editie van vorig jaar, zullen wij opnieuw dit thema voortzetten.
À Volonté Balletjes in tomatensaus & Vol-au-vent.
Alsook zal er een vegetarische alternatief aangeboden worden.
Naast al dit lekkers zal er natuurlijk ook iets te drinken vallen en voor de kinderen is er een supertof sprinkasteel!
Het eetfestijn gaat dit jaar opnieuw door in de grote zaal te NEIGEM (meer info zie Weetjes.)
→ Facebook evenement

HAMBURGER & JENEVERVERKOOP 30 oktober 2017, 13:24

Op zondag 29 oktober organiseren de Kerels hun jaarlijkse hamburger- en jeneververkoop.
En dit om hun Kerelskas te spijzen, zodat toekomstige 2- en 3daagsen voor een deel gesponsord zijn.
Vrienden, familie, kennissen en andere landgenoten zijn allen welkom om zich te komen verwarmen na een vermoeiende Chiro-namiddag. Naast hamburgers en verscheidene jeneversoorten zal er ook koffie en chocomelk te verkrijgen met eventueel net dat ietsje meer in Uiteraard alles aan democratische prijzen, gezelligheid troef!
Wij hopen dan ook op een massale opkomst.
Tot dan!
→ Facebook evenement

STARTDAG CHIRO SJALOOM & CHIRO FLOS! 31 augustus 2017, 18:52

Samson&Gert
Zoals ieder jaar start het nieuwe chirojaar van Chiro Sjaloom en Flos met een startdag.

Wanneer? 10 september van 13u – 17u
Waar? Gemeenteplein te Meerbeke

Jullie kunnen komen ravotten op onze springkastelen, genieten van lekkere koekjes, je laten schminken, waterbalonnen gevecht, slagroomtaarten gooien en nog tal van andere activiteiten.
Deze startdag is zowel voor leden als niet leden, dus vergeet zeker jullie vriendjes niet mee te nemen!
Ook de mama’s, papa’s en andere sympathisanten zijn uitgenodigd om iets te komen drinken in ons gezellig Chiro-café.
Op de startdag wordt iedereen ook weer ingeschreven. Kan je niet aanwezig zijn op de startdag, geen PANIEK! De chiro staat altijd voor iedereen open en je moet zeker is een kijkje komen nemen van 14:00 tot 17:00.
Er zijn ook foto’s van ons chirokamp te koop.

Wat doen wij zoal in een Chirojaar: Waterspelletjes, Paintball (Chirostyle), Alle Olympische spelen, Vuile spelen, Grote groepspelen en stadspelletjes en nog veel meer!

HET KAMP KOMT DICHTERBIJ, JOEPIE! 6 juli 2017, 16:15

~ Gertjeeee, ik denk zo stil in mijn hoofd hé dat het nu toch eens tijd wordt om het kampboekje online te plaatsen!
° Lap seg, je hebt gelijk, dan gaan we dat eens snel in orde brengen!
~ Vergeet je de papieren van de medische visjes er niet op te zetten, Gertje?
° Medische fiches Samson!

Kampboekje
Fiche 1
Fiche 2
Dit papier zijn we vergeten meenemen op de kampbezoeken, gelieve het eens te bezorgen ad leiding, dit mag bij het binnenbrengen van de valiezen of bij het vertrek op kamp.
Samson&Gert

DAGUITSTAP NAAR DE ZEE! 11 juni 2017, 13:21

Omslagfoto daguitstap
Klik hier voor de brief van de daguitstap te downloaden!.

De Slimste Nacht! 20 februari 2017, 19:20

Ja ja, 24 & 25 Maart is het weer zover. Ons jaarlijks RED HOT CHIRO PARTY-WEEKEND!
24/03 is het een spetterende fuif waar iedereen welkom is & 25/03 onze zeer ammusante maar toch van zeer hoog niveau zijnde quiz! Jullie worden aanwezig verwacht op de quiz rond 20:00u.
Dit alles gaat door in De Kuip te Ninove.
Je kan je nog steeds inschrijven voor de quiz door een mailtje te sturen naar chirosjaloom@gmail.com, maximaal met een ploeg van 5 personen en 20,00 euro inschrijvingsgeld!
Tot dan!
Voor al een beetje op te warmen..
Affiche quiz!

SUIKERWAFELVERKOOP 11/02 30 januari 2017, 17:09

Onze jaarlijkse wafelverkoop komt er weer aan! Zorg dat je thuis bent en zit te wachten aan de voordeur met 20,00 euro in de hand om een volledige doos (8 pakjes) te kopen. Je kan natuurlijk ook gewoon een pakje (of twee) kopen voor 3,00 euro (6,00 euro)! Tot dan!
Als je niet thuis bent, kan je er steeds nog kopen na de Chiro van zondag 12/02!
WAAAAFEEEELS!!!
Suikerwafels mmm..

GRATIS GLÜHWEIN EN CHOCOMELK! 8 december 2016, 18:28

Naar jaarlijkse gewoonte zorgt Chiro Sjaloom weer voor kerstgezelligheid na de middernachtmis! Op deze speciale avond willen wij iedereen verenigen; vrienden, families, … Ook openen we nadien het jeugdhuis voor allen wie wil komen!

WAT ?
Gratis glühwein en chocomelk na de middernachtmis in een gezellige sfeer

WAAR?
Recht tegenover de kerk te Meerbeke.

WANNEER?
Na de middernachtmis. (24 december)

MET WIE?
Iedereen is welkom!

EXTRA
Afterparty @ Jeugdhuis Het Uur !

Omslagfoto Gluhwein

Eetfestijn op 5 en 6 November, nomnomnom! 5 oktober 2016, 15:51

Na al die jaren van zalm en steak veranderen we dit jaar ons menu:
Niemand minder dan onze eigen kookouders serveren u lekkere balletjes in tomatensaus of vol au vent!
Daarnaast zal er een springkasteel aanwezig zijn voor de kleinsten en voor de volwassen een fotoprojectie en natuurlijk ook enkele zwaardere bieren.

Waar?
Grote zaal te Neigem
Pastorijstraat 1

De opbrengsten gaan naar de werking, infrastructuur en ons zomerkamp!

Affiche eetfestijn

Toon alle nieuwsberichten ooit gepost