SUIKERWAFELVERKOOP zaterdag 15 november 12 November 2014, 01:10

Op 15 november is het weer suikerwafelverkoop. Dan gaan we van deur tot deur doorheen Meerbeke met onze overheerlijke wafels. De toppers, kerels en Aspi’s worden om 9u30 aan de lokalen verwacht.

Ben je niet thuis op zaterdag of zijn we toch niet langsgeweest? (we kunnen jammer genoeg niet heel Meerbeke afstappen in 1 dag)

Geen nood, op zondag 16 of zondag 23 november kan je ook nog steeds wafels kopen na de werking aan de chiro-lokalen. (16 nov om 13u en 23 nov om 17u).

Je kan ook steeds een bestelling plaatsen door een e-mail te sturen naar chirosjaloom@gmail.com met de vermelding “Bestelling suikerwafels” en uiteraard ook uw naam en andere gegevens.

Inschrijven nieuwe chirojaar 22 September 2014, 16:48

Vergeet je niet (her)in te schrijven voor het nieuwe chirojaar want OPGELET:
niet ingeschreven = niet verzekerd !
Breng dus jouw inschrijving zo snel mogelijk in orde.

Inschrijven doe je heel eenvoudig door het inschrijvingsformulier in te vullen en dit samen met het inschrijvingsgeld aan jouw leiding te bezorgen.

Je kan het inschrijvingsformulier ook zelf hier downloaden.

Start van het nieuwe Chirojaar 29 August 2014, 14:06

Het kamp is nog maar net gedaan of het nieuwe Chirojaar gaat al terug van start. Hopelijk zijn jullie wat uitgeslapen want er volgt alweer een jaar vol plezier en avontuur.

Hierbij willen we jullie mededelen dat het zondag 7 september terug de eerste keer Chiro is. De speelclubbers mogen zeker en vast hun ribbels op deze dag niet vergeten want het is ribbelverkoop.

Op zondag 14 september gaat onze fantastische startdag door waarbij we nieuwe leden willen werven. U kan hiervoor terecht op het plein van Meerbeke en dit van 13u tot 17u. Ook de reuze springkastelen, randanimatie door Chiro Flos en dergelijke meer zullen weer van de partij zijn.
De ouders, grootouders en andere sympathisanten kunnen altijd een drankje komen drinken aan onze drankenstand.
Iedereen welkom!

Kamp 2014 te Bocholt is weer voorbij geknald! 25 August 2014, 14:03

Het fenomenale kamp van 2014 zit er jammer genoeg alweer op. Maar het was ook dit jaar een editie om nooit te vergeten en dat allemaal dankzij jullie!

Maar een extra woordje van dank is toch wel gepast voor de volgende mensen:
+ De voltallige kookploeg: Jan Van den Houte, Niels De Vidts, Marijn De Rijck, Jelle De Vidts, Hannes Bické, Lore Van Hoegaerden en Hilke De Rijck
+ Vrachtwagenchauffeurs: Anton De Coster en Bart Jansens
+ Invallende leiding: Koen Van den Houte en Hannes Bické

Bij deze:
B-R-A-V-O
D-A-N-K-U
P-R-O-F-I-C-I-A-T

Extra bericht Kamp 2014 Kerels 27 July 2014, 18:01

Het extra bericht omtrent het voorkamp en het kamp zelf voor de kerels kan u downloaden via deze link .

BeeBeeKuu tvv de Kerels en Aspi's 25 July 2014, 17:10

De kerels en aspi’s danken alle aanwezigen voor de sfeer, gezelligheid en natuurlijk de financiële steun voor het kamp dit jaar!

BeeBeeKuu

Grote daguitstap 2014: De Splesj 18 June 2014, 04:28

Op zondag 29 juni trekken we er met de hele chiro op uit richting waterspeelpark De Splesj in Nederland.
Hier kan je alvast eens een kijkje nemen op de site.

Download hier het extra bericht waar alle info over vertrek en dergelijke in staat.

Alvast tot dan!

Splesj

KERELS: Keti-weekend (25/04 - 27/04) 12 April 2014, 19:14

Van vrijdag 25 april tot zondag 27 april vindt dit jaar het Keti-weekend plaats.
Alle Kerels en Tippers van heel het Gewest Denderland komen hierbij samen om zich een heel weekend uit te leven. En daar mag Chiro Sjaloom zeker niet bij ontbreken!

Voor alle info over dit weekend (er moet op voorhand ingeschreven worden), download hier het extra bericht

KERELS: extra bericht activiteit zaterdag 19/04 12 April 2014, 19:09

Hieronder kan u het extra bericht in verband met de activiteit op zaterdag 19 april downloaden. Alvast tot dan!
download hier het extra bericht

SPEELCLUB: INDIANENWEEKEND (19/04-20/04) 8 April 2014, 16:53

Het opperhoofd van de naburige stam heeft opnieuw onze hulp nodig. Deze keer wordt het wel geen makkelijke taak! Twee dagen lang gaan we onze rode vrienden helpen bij allerhande opdrachten. Hopelijk kunnen we dit aan en wie weet krijgen we een veer van onderscheiding!

→ Voor meer info, download hier het extra bericht

Toon alle nieuwsberichten ooit gepost