BeeBeeKuu tvv de Kerels en Aspi's 17 July 2014, 03:49

Allen welkom op het barbecuefeest ten voordele van de kerels en aspi’s van Chiro Sjaloom Meerbeke!

BeeBeeKuu

Indien u wenst het strookje binnen te brengen kan u dit downloaden via deze link

Grote daguitstap 2014: De Splesj 18 June 2014, 03:28

Op zondag 29 juni trekken we er met de hele chiro op uit richting waterspeelpark De Splesj in Nederland.
Hier kan je alvast eens een kijkje nemen op de site.

Download hier het extra bericht waar alle info over vertrek en dergelijke in staat.

Alvast tot dan!

Splesj

KERELS: Keti-weekend (25/04 - 27/04) 12 April 2014, 18:14

Van vrijdag 25 april tot zondag 27 april vindt dit jaar het Keti-weekend plaats.
Alle Kerels en Tippers van heel het Gewest Denderland komen hierbij samen om zich een heel weekend uit te leven. En daar mag Chiro Sjaloom zeker niet bij ontbreken!

Voor alle info over dit weekend (er moet op voorhand ingeschreven worden), download hier het extra bericht

KERELS: extra bericht activiteit zaterdag 19/04 12 April 2014, 18:09

Hieronder kan u het extra bericht in verband met de activiteit op zaterdag 19 april downloaden. Alvast tot dan!
download hier het extra bericht

SPEELCLUB: INDIANENWEEKEND (19/04-20/04) 8 April 2014, 15:53

Het opperhoofd van de naburige stam heeft opnieuw onze hulp nodig. Deze keer wordt het wel geen makkelijke taak! Twee dagen lang gaan we onze rode vrienden helpen bij allerhande opdrachten. Hopelijk kunnen we dit aan en wie weet krijgen we een veer van onderscheiding!

→ Voor meer info, download hier het extra bericht

Zalm- en steakfestijn 05/04-06/04 2 April 2014, 12:47

Het is zover, op 5 en 6 april is het ons jaarlijkse zalm- steakfestijn en dit in zaal De Linde te Meerbeke.
Kom proeven van onze sappige steak met diverse sausen of onze overheerlijke zalm in weergaloze zeevruchtensaus en dit beiden met goudgele frietjes.

Ook dit jaar zal u naast het lekkere eten kunnen genieten van een springkasteel, een fotoprojectie en veel meer!

De opbrengsten zullen dit jaar gaan naar de vernieuwing van de elektriciteit binnenin de lokalen alsook de herstelling van de chauffages. We rekenen dus op zoveel mogelijk steun.

Alvast tot dan!

Eetfestijn_2014

Chiro Sjaloom presents Hinkipinki 29 January 2014, 17:16

Via deze link kan je het filmpje raadplegen.

Chiro Sjaloom – Hinkipinki

Prettige Kerstdagen en Gelukkige Nieuwjaar 28 December 2013, 15:02

Chiro Sjaloom Meerbeke wenst jullie een zalige kerst en een gelukkig nieuwjaar.
Moge 2014 een jaar worden van veel plezier,
maar ook een jaar van verdraagzaamheid en vertier.

Weetjes zijn aangepast ! 18 September 2013, 17:44

Zoals de titel al doet vermoeden zijn de weetjes voor de komende 2 maanden aangepast.

Hierin staat onder andere vermeld dat komende zondag (22/09) de Speelclubbers en Rakkers om 13u worden verwacht aan de lokalen in plaats van 14u. Ze dienen ook €1 mee te brengen daar zij op Ninove Speelstad hiervoor een drankje zullen krijgen.

Voor verdere info: WEETJES

Startdag 8 september 5 September 2013, 19:42

Het nieuwe startjaar wordt ingezet met onze STARTDAG.

De startdag gaat door op het gemeenteplein van Meerbeke van 13u tot 17u. Breng gerust veel vriendjes mee naar deze spetterende dag. Op deze dag zijn er springkastelen, randanimatie, leuke spelletjes per afdeling, …. Deze worden mede verzorgd door Chiro Flos. De ouders zijn uiteraard ook welkom voor een drankje aan onze bar.

Jullie zijn allemaal alvast uitgenodigd op deze spetterende dag!!!

Toon alle nieuwsberichten ooit gepost