DAGUITSTAP PLOPSAQUA 24/06 13 mei 2018, 12:43

Jeuj, Het is bijna zover ! Onze jaarlijkse daguitstap!
Dit jaar gaan we als echte waterratten een bezoekje brengen aan Plopsaqua.
Dit gaat een dag vol plezier worden en we hopen dat ook jij erbij kan zijn!
Meer info vind je in onderstaand extra bericht

Hopelijk tot dan!
En vergeet je zeker niet in te schrijven !!!

WEEKEND SPEELCLUB 5 mei 2018, 12:13

Bij deze het extra bericht voor de het aankomend weekend van de Speelclub (10-11/05)

WEEKEND TOPPERS 4 mei 2018, 21:00

Bij deze het extra bericht voor de het aankomend weekend van de Toppers (12-13/05)

DE SLIMSTE NACHT 2018 13 april 2018, 22:33

De jaarlijkse quiz van onze Chiro vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 april in zaal De Linde. Verwacht u aan een leuke, maar tevens uitdagende en originele quiz voor iedereen! (zondag 29/04 geen chiro!)

RED HOT CHIRO PARTY 24 maart 2018, 12:59

Jaja, het is weer zover! Het spetterend feest waar heel Meerbeke en omstreken naar uitkijkt: Red Hot Chiro Party. Deze zal dit jaar doorgaan op vrijdag 30/03 in een grote feesttent op het Gemeenteplein te Meerbeke.
Kom genieten van drankjes aan democratische prijzen en laat jullie eens flink gaan op de beats van de hedendaagse muziek! (Geen Chiro 01/04)

SJALOOM REUNITED 24 maart 2018, 12:49

Om het verlies van de OLM te compenseren vonden wij dit dé kans om op zaterdag 31 maart een gezellig samenzijn te organiseren voor oud-leiding van Chiro Sjaloom & Flos. Maar ook voor sympathisanten, vrienden, ouders,… Afspraak om 20:30 in de feesttent op het Gemeenteplein te Meerbeke. Hopelijk tot dan!

GRATIS GLÜHWEIN EN CHOCOMELK! 23 december 2017, 13:52

GRATIS GLÜHWEIN EN CHOCOMELK!

Naar jaarlijkse gewoonte zorgt Chiro Sjaloom weer voor kerstgezelligheid na de middernachtmis! Op deze speciale avond willen wij iedereen verenigen; vrienden, families, … Ook openen we nadien het jeugdhuis voor allen wie wil komen!

WAT ?
Gratis glühwein en chocomelk na de middernachtmis in een gezellige sfeer

WAAR?
Recht tegenover de kerk te Meerbeke.

WANNEER?
Na de middernachtmis. (24 december)

MET WIE?
Iedereen is welkom!

EXTRA
Afterparty @ Jeugdhuis Het Uur !

ZALIG KERST EN EEN GELUKKIG 2018 23 december 2017, 13:30

De Leiding wenst iedereen een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!
Vrolijk Kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar!
2018 zal alweer een jaar vol mooie Chiro-momenten worden!
Wij zetten alvast ons beste beentje voor, hopelijk ben jij erbij om mee te genieten van dit spetterende nieuwe jaar!
PS. De volgende chiro-zondag valt op 07/01/18.

T-SHIRTS CHIRO SJALOOM 7 november 2017, 18:22

Eindelijk zijn ze er ! Onze eigenste Chiro Sjaloom t-shirts.
Deze zijn vanaf nu elke zondag verkrijgbaar bij de leiding voor de prijs van €10.
Alsook is onze stock aangevuld van de pulls, hierdoor hebben wij nu ook voor de kleinsten de maat die hun het beste past. Vraag ernaar bij de leiding.
PS. Op ons eetfestijn zullen de t-shirts ook verkrijgbaar zijn aan de kassa.

HAMBURGER & JENEVERVERKOOP 30 oktober 2017, 12:24

Op zondag 29 oktober organiseren de Kerels hun jaarlijkse hamburger- en jeneververkoop.
En dit om hun Kerelskas te spijzen, zodat toekomstige 2- en 3daagsen voor een deel gesponsord zijn.
Vrienden, familie, kennissen en andere landgenoten zijn allen welkom om zich te komen verwarmen na een vermoeiende Chiro-namiddag. Naast hamburgers en verscheidene jeneversoorten zal er ook koffie en chocomelk te verkrijgen met eventueel net dat ietsje meer in Uiteraard alles aan democratische prijzen, gezelligheid troef!
Wij hopen dan ook op een massale opkomst.
Tot dan!
→ Facebook evenement

Toon alle nieuwsberichten ooit gepost