KERELS: 2-daagse 15 t.e.m. 16 mei 8 May 2015, 17:32

Het is nog eens tijd dat de kerels op trektocht gaan en Brugge zal het geweten hebben!

Het extra bericht met alle info kan je hier downloaden.

Zijn er nog vragen? Aarzel niet om de desbetreffende leiding te contacteren!

De Slimste Nacht van Chiro Sjaloom 12 April 2015, 11:11

WAT?
Onze eerste grote quiz in een nog grotere tent op het Gemeenteplein te Meerbeke.
Enige gelijkenis met bekende quizformats zoals De Slimste Mens, De Premiejagers, 2 tot de 6e macht, 1 jaar gratis of dergelijke is louter toeval.

Achteraf is er nog een stevige afterparty met het enige echte live balkangeweld van Borokov (kolaktiv) en de zwoele elektroklanken van Pablo ¿Who? (!)

WANNEER?
Zaterdag 25 april om 20u00

HOEVEEL?
€15 inschrijvingsgeld per team van max 5 personen. Betalen aan de kassa.

HOE?
Inschrijven door te mailen naar chirosjaloom@gmail.com met vermelding van teamleden en teamnaam

De_Slimste_Nacht_2015

10 jaar Red Hot Chiro Party 12 April 2015, 10:21

RHCP bestaat 10 jaar en dat mag geweten zijn!

Op vrijdag 24 april gaan we er weer een lap op geven want dan organiseren we onze jaarlijkse Chiro-fuif! Het zal opnieuw doorgaan in een grote tent op het Gemeenteplein te Meerbeke.
Onze headliner dit jaar is dj Murdock, echt waar!!

Meer info vind je hier.

Hopelijk tot dan!

Tip: hou zeker de facebookpagina in de gaten want er valt wat te winnen dit jaar!

RHCP_2015

KERELS: Extra bericht activiteit 18/04 11 April 2015, 12:06

Dit weekend gaan we de wildere wateren van de Ourthe verkennen. Begin je armspieren maar al op te warmen!

Het extra bericht met de nodige info kan je hier downloaden .

En hier de link naar hun website.

Zalm- en steakfestijn 14/03-15/03 2 March 2015, 16:02

Hartelijk bedankt aan alle aanwezigen en mensen die op andere manieren hebben gesteund!
Het was dan ook alweer een succes.

Weet dat alle centjes goed geïnvesteerd zullen worden!

Eetfestijn_2015

Programma's februari en maart online! 1 February 2015, 06:26

De programma’s voor de maanden februari en maart zijn online geraakt, onze excuses voor enig ongemak.

De programma’s kan je raadplegen op de programma pagina.

SUIKERWAFELVERKOOP zaterdag 15 november 12 November 2014, 00:10

Op 15 november is het weer suikerwafelverkoop. Dan gaan we van deur tot deur doorheen Meerbeke met onze overheerlijke wafels. De toppers, kerels en Aspi’s worden om 9u30 aan de lokalen verwacht.

Ben je niet thuis op zaterdag of zijn we toch niet langsgeweest? (we kunnen jammer genoeg niet heel Meerbeke afstappen in 1 dag)

Geen nood, op zondag 16 of zondag 23 november kan je ook nog steeds wafels kopen na de werking aan de chiro-lokalen. (16 nov om 13u en 23 nov om 17u).

Je kan ook steeds een bestelling plaatsen door een e-mail te sturen naar chirosjaloom@gmail.com met de vermelding “Bestelling suikerwafels” en uiteraard ook uw naam en andere gegevens.

Inschrijven nieuwe chirojaar 22 September 2014, 15:48

Vergeet je niet (her)in te schrijven voor het nieuwe chirojaar want OPGELET:
niet ingeschreven = niet verzekerd !
Breng dus jouw inschrijving zo snel mogelijk in orde.

Inschrijven doe je heel eenvoudig door het inschrijvingsformulier in te vullen en dit samen met het inschrijvingsgeld aan jouw leiding te bezorgen.

Je kan het inschrijvingsformulier ook zelf hier downloaden.

Start van het nieuwe Chirojaar 29 August 2014, 13:06

Het kamp is nog maar net gedaan of het nieuwe Chirojaar gaat al terug van start. Hopelijk zijn jullie wat uitgeslapen want er volgt alweer een jaar vol plezier en avontuur.

Hierbij willen we jullie mededelen dat het zondag 7 september terug de eerste keer Chiro is. De speelclubbers mogen zeker en vast hun ribbels op deze dag niet vergeten want het is ribbelverkoop.

Op zondag 14 september gaat onze fantastische startdag door waarbij we nieuwe leden willen werven. U kan hiervoor terecht op het plein van Meerbeke en dit van 13u tot 17u. Ook de reuze springkastelen, randanimatie door Chiro Flos en dergelijke meer zullen weer van de partij zijn.
De ouders, grootouders en andere sympathisanten kunnen altijd een drankje komen drinken aan onze drankenstand.
Iedereen welkom!

Kamp 2014 te Bocholt is weer voorbij geknald! 25 August 2014, 13:03

Het fenomenale kamp van 2014 zit er jammer genoeg alweer op. Maar het was ook dit jaar een editie om nooit te vergeten en dat allemaal dankzij jullie!

Maar een extra woordje van dank is toch wel gepast voor de volgende mensen:
+ De voltallige kookploeg: Jan Van den Houte, Niels De Vidts, Marijn De Rijck, Jelle De Vidts, Hannes Bické, Lore Van Hoegaerden en Hilke De Rijck
+ Vrachtwagenchauffeurs: Anton De Coster en Bart Jansens
+ Invallende leiding: Koen Van den Houte en Hannes Bické

Bij deze:
B-R-A-V-O
D-A-N-K-U
P-R-O-F-I-C-I-A-T

Toon alle nieuwsberichten ooit gepost